sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Naapurikuulemiset hoidettu!

Perjantaina kävimme viemässä naapurikuulemislomakkeet rakennusvalvontaan. Tällä kertaa myös allekirjoittanut pääsi käymään tuossa kuuluisassa toimistorakennuksessa. Lupamme on käsittelijällä valmistelussa ja ainakaan toistaiseksi ei ole tullut puutteita. Toivotaan, että kaikki menee odotetun aikataulun mukaisesti ja meillä on lupa helmikuun loppuun mennessä.



Naapurikuulemiset hoitui hyvin. Viimeisenä odotimme lappua kaupungin tonttiosastolta. Tämän saamiseen meni n. 3 viikkoa ja kaksi puhelua. Naapureilla ei ollut huomautettavaa suunnitelmiin liittyen, vain tonttiosasto huomautti, että heidän tonttinsa ovat vuokrattuina ja vuokralaiset pitää kuulla myös. Nämä olimme hoitaneet jo aiemmin.

Tällä viikolla edessä on rakennesuunnittelupalaveri, DL maanrakentajien tarjouspyynnöille ja Rakenna ja remontoi -messut Myyrmäki -hallissa. Lisäksi odottelemme edelleen keittiö- ja kiintokalustekuvia ja suunnitelmapiirustuksia, jotka luvattiin jo pari viikkoa sitten. Näitä tarvitaan myös LVI- ja sähkösuunnittelussa.

Viikot menee niin hurjaa vauhtia, että pianhan pääsemme jo aloittamaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti