lauantai 4. tammikuuta 2014

Nykyisestä mukaan - Lokki

Ostimme nykyiseen asuntoomme ruokapöydän ylle valaisimeksi suuremman Yki Nummen Lokki -valaisimen. Vaikka hinta hieman kirpaisi, en ole katunut päivääkään! Päin vastoin, usein tulee katsottua, kuinka hyvälle tuo valaisin näyttääkään. Siinä yhdistyvät hyvän valaisimen ominaisuudet: muotoilu, valoteho ja ajattomuus. Lokki valaisee eniten alaspäin, mutta läpikuultavuutensa vuoksi valoa leviää myös laajemmalle.



En koskaan hanki mitään vain siksi, että se on designia tai tietyn brändin alla tuotettua, sillä olen melko tarkka rahankäytön suhteen. Sellaisesta designista kuitenkin maksaa mielellään, mikä tuottaa arjessa iloa, toimii ja kestää. Tämän tyyppiseen designiin haluan panostaa jatkossakin. 


Ruokapöytää tuoleineen ei pakata muuttokuormaan. Pöytä on pieni, ja sekä pöydässä että tuoleissa näkyvät lapsiperhe-elämän jäljet. Haussa on vähintään 6 hengen ruokapöytä ja tyyliä on jo hieman haettu satunnaisilla huonekaluliikereissuilla. Pöytähankinta on kuitenkin ajankohtainen vasta vuoden päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti